Acest magazin online este al doilea deschis pt firma sc RO-CAN srl
Rm.Valcea 240203
Aleea Rindunelelor,nr 2
Tel/Fax:0040-350-429-143
Mobil:0040-744-351-714
E-mail:gabim2000@yahoo.ca

This shop is the second one opened by sc ROCAN srl company.
Address: Rm.Valcea 240203
Aleea Rindunelelor,nr 2
Tel/Fax:0040-350-429-143
Mobil:0040-744-351-714
E-mail:gabim2000@yahoo.ca
 
 
 

Curatarea si intretinerea hainelor de piele AVIATRIX

Pentru a curăţa şi întreţine hainele din piele, trebuie să cunoaştem exact calitatea pieii. Pentru a face asta, specialiştii recomandă să înmuiaţi un beţişor cu vată în decapant special pentru piele şi să frecaţi puţin suprafaţa pielii. Dacă nu se constată nici o modificare a culorii, probabil că pielea a fost vopsită cu anilină şi atunci are o structură poroasă. În acest caz, întreţinerea şi curăţarea respectivelor produse din piele se va face cu un decapant, frecînd toată suprafaţa cu un şomoiog din bumbac. Se va insista asupra petelor rebele. Dacă, în urma testului cu băţul de vată, culoarea dispare, pielea înseamnă că a fost vopsită cu pigmenţi care i-au dat un aspect lăcuit şi atunci nu trebuie supusă unor produse agresive. În acest caz, pielea se tratează cu lapte. Se aplică un lapte de întreţinere cu un tampon care se schimbă ori de cîte ori se îmbîcseşte. Mai puţin agresiv decît decapantul, laptele special pentru haine din piele, curăţă, hrăneşte şi înmoaie pielea. Se va lustrui cu un tampon curat, apoi cu o perie. În cazul decolorării nu se foloseşte vopsea, ci o patină pentru piele care se va întinde cu un tampon de lustruit. Dacă pielea prezintă zgîrieturi, acestea se vor estompa cu ajutorul unui creion de retuşare din aceeaşi culoare. Pentru a da supleţe unei haine din piele veche, cu piele foarte uscata şi gata să se crape, se aplică un lapte de întreţinere se lasă să pătrundă şi, dacă este necesar, se repetă operaţia de mai multe ori.

Pielea de culoare inchisa nu necesita o ingrijire nici foarte complicata, nici foarte minutioasa:

1. este recomandabil sa frecati suprafata produsului din piele cu o carpa moale inmuiata in apa calda si amoniac.

2. frecati petele cu o carpa moale inmuiata intr-un amestec de alcool si glicerina, in parti egale

3. chiar si partea interioara a unei coji de banana va poate fi de folos pentru curatarea hainelor din piele naturala.

Pielea de culoare deschisa necesita o ingrijire mai delicata:

1. tamponati usor suprafetele cu o carpa din bumbac imbibata in alcool.

2. frecati atent cu o carpa inmuiata in bere blonda.

Puteti folosi si partea interioara a unei coji de portocala.

Ideal pentru pielea deschisa la culoare si foarte fragila este aplicarea albusului de ou batut spuma cu ajutorul unei carpe din bumbac.

Cleaning and maintenance of leather clothes AVIATRIX

To clean and maintain leather coats, we need to know exactly the quality of leather. To do this, experts recommend to stick with cotton wool soaked in a pickle especially for skin and rub the skin less. If there is no change in color, maybe the skin was painted with aniline and then has a porous structure. In this case, maintaining and cleaning these leather goods will be done with a pickle, rubbing all over with a wisp of cotton. It will insist on rebel spots. If, after testing with the stick of cotton, the color disappears, it means that the leather was painted with pigments that have given a lacquered look, and then it musn't be subject to aggressive products. In this case, the skin is treated with milk. Apply a maintenance milk buffer that changes whenever it takes the "old look". Less aggressive than strippers, milk especially for leather clothes, cleans, nourishes and softens skin. It will polish to a clean buffer, then with a brush. If discoloration does not use paint, but a patina that will stretch skin with a polishing pad. If skin presents little cuts, they will blur with a pencil the same color retouching. To give flexibility of old leather clothing, leather very dry and ready to crack, apply a maintenance milk leave to enter and, if necessary, repeat the operation several times.

Dark leather care does not require either very complicated or very attentive:

1. is advisable to rub the surface of leather product with a soft cloth soaked in warm water and ammonia.

2. rub the stains with a soft cloth soaked in a mixture of alcohol and glycerine, equal parts

3. even the inside of a banana peel can be helpful for cleaning the clothes of leather.

Colored leather care requires a more delicate:

1. buffered areas with light cotton cloth soaked in alcohol.

2. carefully rub with a cloth soaked in light beer.

Can use the inside of an orange peel.

Ideal for lighter leather and very fragile foam is an application of egg whites beaten with a cotton cloths.
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one